ПЗУ – Д-Р ИВИЦА ЛУКАНОСКИ

Адреса

Ул. "Никола Русински" бр. 3б, ТЦ "Лептокарија"
Скопје - Карпош
1000 -

Добијте насока >

Контакт информации

  • Телефон: +389 2 3079 958
  • Мобилен: +389 70 542 295
  • E-mail: ordlukanoski@gmail.com
  • Website http://lukanoski.mk
Scroll To Top

КОШНИЧКА

ЗАТВОРИ
Scroll To Top