Етерна – Ласерски Здравствен Центар

Адреса

Орце Николов 190 1/1
Скопје
1000 -

Добијте насока >

Контакт информации

  • Телефон: 00389.2.30.91.470
  • Мобилен:
  • E-mail: contact@eternalhc.mk
  • Website eternalhc.mk
Scroll To Top

КОШНИЧКА

ЗАТВОРИ
Scroll To Top