Се прикажуваат сите 10 резултати

Странично мени
ЗАТВОРИ

SONIC BLACK WHITENING II ПАЦИФИК СИНА

5,999 ден
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. – 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање – Мемориска функција за основен режим – Одделно копче за промена на режим – Тајмер за четкање квандранти во интервали – Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака – СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (пацифик сина), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
ЗАТВОРИ

SONIC BLACK WHITENING II ШОКИРАЧКИ РОЗЕВА

5,999 ден
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. – 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање – Мемориска функција за основен режим – Одделно копче за промена на режим – Тајмер за четкање квандранти во интервали – Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака – СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (шокирачки розева), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
ЗАТВОРИ

SONIC BLACK WHITENING II ЕЛЕКТРИЧНО ЖОЛТА

5,999 ден
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. - 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање - Мемориска функција за основен режим - Одделно копче за промена на режим - Тајмер за четкање квандранти во интервали - Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака - СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (електрично жолта), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
ЗАТВОРИ

SONIC BLACK WHITENING II МАСЛЕНО ЦРНА

5,999 ден
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. – 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање – Мемориска функција за основен режим – Одделно копче за промена на режим – Тајмер за четкање квандранти во интервали – Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака – СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (маслено црна), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
ЗАТВОРИ

Глави за четки за Sonic Black Whitening II

949 ден
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x шокантно пацифик сино глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
ЗАТВОРИ

Глави за четки за Sonic Black Whitening II

949 ден
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x шокантно розови глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
ЗАТВОРИ

Глави за четки за Sonic Black Whitening II

949 ден
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x електрично жолти глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
ЗАТВОРИ

Глави за четки за Sonic Black Whitening II

949 ден
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x маслено црна глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
ЗАТВОРИ

Bacterio Target & Focus Brush®

1,099 ден
Запрете ја бактериската плака подобро од било кога Target® и Focus® се најновата иновација во швајцарската технологија. UltraSoft и флексибилните влакна Konex HD® на четката Focus® без напор се прилагодуваат на контурите на секој заб. Насочениот прамен на влакната од четкичката Target® лесно се лизга меѓу забите за темелно интердентално чистење. Влакната Konex HD® чистат и онаму каде што другите влакна не можат да стигнат, додека бесконтактното чистење на оваа четка за заби Sonic достигнува уште подалеку. Наменета е за употреба со Sonic Generation 8 Winner и особено се препорачува за оние со дополнителни предизвици за чистење (на пр. Импланти и мостови). Содржина: 1 Target глава + 1 Focus глава
ЗАТВОРИ

Глави со четка SOFT за Sonic Generation 8 WINNER

749 ден
Белење и полирање на забите безбедно и сигурно Патентираната полирачка четка за заби со вградени гумени топчиња ги бришат дамките без триење, правејќи ги забите да изгледаат светкаво бели. Ефикасниот дизајн Dual Clean чисти два заби истовремено. Вметнатите гумени топчести влакна ги избелуваат забите за 37% подобро од конкурентските влакна. Содржина: 2 глави за четки. Компатибилни со четка за заби edel + white Sonic Generation 8 Winner®.