Приказ на еден резултат

Странично мени
ЗАТВОРИ

BEYOND PEARL WHITE ПАСТА ЗА БЕЛЕЊЕ ЗАБИ

220 ден600 ден
Креирана од козметски стоматолог, оваа паста има двојна улога, чистење на забните површини од дентален плак, како и чистење на дамките на забната површина. Оваа формула има микрокристали кои ги чистат и обелуваат забите во текот на четкањето. Оваа паста за белење заби содржи квалитетни состојки кои го освежуваат здивот, овозможуваат минерализација на емајлот и даваат одлични резултати во белењето на забите. Достапна е во три облици: Advanced, Sensitivity и со зелен чај; во две големини: стандард и за патување. • Уникатна формула која содржи калциум пероксид кој функционира како помошно средство за белење • Овозможува долготраен свеж здив • Контрола на денталниот плак • Нема додатоци од животинско потекло, не е тестиран на животни • Изработени во САД