Контактирајте не!

  ИНФОРМАЦИИ

  Телефон: 02/60 90 990
  Email: contact@perioshop.mk

  Бесплатна достава за нарачки
  над 3.000 денари

  Поддршка за клиентите
  24/7

  Адреса: бул. Илинден, 160 локал 9
  1000 Скопје