ЗА СТОМАТОЛОЗИ

Колеги стоматолози,

За првпат Вашата препорака е ценета и најважно наградена.

Се што треба да направите е да ги препорачате на Вашите пациенти или најблиски нашите производи за орална хигиена и козметика. Секој производ кој ќе биде купен од нашата онлајн продавница врз база на вашата препорака ви носи соодветна награда. Без разлика дали сте вработени во клиника или сте работодавач, наградата важи за сите.

Доколку сакате да влезете во кругот и да дознаете повеќе за тоа Ве молиме регистрирајте се овде.

  Титула
  Доктор на стоматологијаспецијалистдр сцизабен техничар

  Работодавач (задолжително)
  ДАНЕ

  Нашиот агент ќе Ве контактира ВЕДНАШ!

  Однапред се радуваме на нашата идна соработка,

  Со почит,

  EDG-PERIOSHOP тим