ЗАТВОРИ

Black Whitening четка за заби

249 ден
Влакна со активен јаглен за сјајни бели заби Малите честички на јаглен во влакната ги отстрануваат дамките и ја полираат глеѓта за посветли и побели заби. Јагленот е помек од глеѓта на забот и дентинот, така што влакната на Black Whitening можат да ги избелат забите без да предизвикаат оштетување. Со само 8 g, Black Whitening е меѓу најлесните четки за заби на пазарот. Нејзината лесна флексибилна рачка исто така спречува преголемо притискање за време на четкањето. За природно бели заби. Содржи: 1 четкa за заби Black Whitening + 1 капаче за патување
ЗАТВОРИ

Black Whitening Soft четка за заби (двојно пакување)

399 ден
Најпродаваниот megasmile производ е сега достапен со меки влакна Малите честички јаглен во ултра меките влакна ги отстрануваат дамките и ја полираат глеѓта за посветли и побели заби. Јагленот е помек од глеѓта на забот и дентинот, така што црните влакна за белење можат да ги избелат забите без да предизвикаат оштетување. Со само 8 g, Black Whitening е меѓу најлесните четки за заби на пазарот. Нејзината лесно флексибилна рачка исто така спречува премногу притисок да се нанесува за време на четкањето. Се препорачува за белење кај оние со чувствителни заби и непца. Идеално се користи во комбинација со забниот снег за инстант избелување мегасмајл. Содржина: 1 двојно пакување содржи 2 SOFT Black Whitening четки megasmile, асортиман на бои (не може да се изберат слободно)
ЗАТВОРИ

Black Whitening четка за заби (двојно пакување)

399 ден
Влакна со активен јаглен за сјајни бели заби Малите честички на јаглен во влакната ги отстрануваат дамките и ја полираат глеѓта за посветли и побели заби. Јагленот е помек од глеѓта на забот и дентинот, така што влакната на Black Whitening можат да ги избелат забите без да предизвикаат оштетување. Со само 8 g, Black Whitening е меѓу најлесните четки за заби на пазарот. Нејзината лесна флексибилна рачка исто така спречува преголемо притискање за време на четкањето. За природно бели заби. Содржи: 2 четки за заби Black Whitening + 1 капаче за патување
ЗАТВОРИ

Black Whitening Loop четка за заби (двојно пакување)

399 ден
Влакна со активен јаглен за сјајни бели заби Малите честички јаглен во влакната ги отстрануваат дамките и ја полираат глеѓта за посветли и побели заби. Јагленот е помек од забната глеѓ и дентинот, така што јамчестите влакна можат да ги избелат забите без да предизвикаат оштетување. Уникатниот швајцарски дизајн не само што изгледа кул, туку и неговата компактна глава помага покомотно да се движи низ целата уста, особено во оние тешко достапни области. За природно бели заби. Содржина: 1 пакување со 2 црни четки за заби + 1 капаче за патување.
ЗАТВОРИ

SONIC BLACK WHITENING II ПАЦИФИК СИНА

5,999 ден
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. – 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање – Мемориска функција за основен режим – Одделно копче за промена на режим – Тајмер за четкање квандранти во интервали – Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака – СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (пацифик сина), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
ЗАТВОРИ

SONIC BLACK WHITENING II ШОКИРАЧКИ РОЗЕВА

5,999 ден
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. – 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање – Мемориска функција за основен режим – Одделно копче за промена на режим – Тајмер за четкање квандранти во интервали – Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака – СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (шокирачки розева), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
ЗАТВОРИ

SONIC BLACK WHITENING II ЕЛЕКТРИЧНО ЖОЛТА

5,999 ден
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. - 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање - Мемориска функција за основен режим - Одделно копче за промена на режим - Тајмер за четкање квандранти во интервали - Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака - СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (електрично жолта), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
ЗАТВОРИ

SONIC BLACK WHITENING II МАСЛЕНО ЦРНА

5,999 ден
Побели заби благодарение на ACP и хидродинамичката соничка технологија Моќната сонична технологија создава пулсирачки проток на течности кои пристапуваат и до најтесните простори меѓу забите. Со 42.000 потези со четката во минута,SONIC BLACK WHITENING II го елиминира забниот камен и ги отстранува дамките без да ја оштети глеѓта. Нејзината глава за двојно чистење чисти два заба истовремено за поефикасна рутина за четкање на забите. – 4 режими на чистење: СЕНЗИТИВНО, ИНТЕНЗИВНО, Длабоко чистење, полирање – Мемориска функција за основен режим – Одделно копче за промена на режим – Тајмер за четкање квандранти во интервали – Швајцарскиот дизајн лежи удобно во вашата рака – СЕ и ГС сертифицирани Особено се препорачува за оние кои сакаат побели и поздрави заби. Содржина: 1 основа (маслено црна), 2 Black Whitening глави за четки, полнач и прирачник.
ЗАТВОРИ

Глави за четки за Sonic Black Whitening II

949 ден
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x шокантно пацифик сино глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
ЗАТВОРИ

Глави за четки за Sonic Black Whitening II

949 ден
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x шокантно розови глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
ЗАТВОРИ

Глави за четки за Sonic Black Whitening II

949 ден
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x електрично жолти глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.
ЗАТВОРИ

Глави за четки за Sonic Black Whitening II

949 ден
Тајната на megasmile за побели заби Швајцарско-развиени високотехнолошки влакна со технологија ACP која помага во избелување на забите. Оваа технологија е поткрепена од илјадници ситни честички активиран јаглен, кои имаат двоен ефект. Тие ги олабавуваат и апсорбираат дамките додека ја полираат површината на забот за заслепувачки бела насмевка. Променете ја главата на четката на секои 3 месеци, или порано ако се истроши. Особено се препорачува за оние кои сакаат сјајни бели заби. Содржи: 2x маслено црна глави. Компатибилна со megasmile Sonic Black Whitening II четката за заби.

Professionals and students find the writing process difficult. This is a great way to free up your time and spend it on more essential things. Writing a top-quality piece of work takes just a few paper writing service clicks, so you can begin right away. It will be easy getting your essay done by utilizing our help. Here are the top suggestions for helping you select the most effective essay writing service.